De week van de mondhygiënist 20-26 maart 2017

Het doel van Mondhygiënepraktijk Tilburg is een gezonde mond voor jong en oud!

Voor de kinderen steken we vooral in op de preventie want jong geleerd is oud gedaan. Wist u dat de onze zorg tot 18 jaar gratis is? Dat wil zeggen: het valt in onder de basisverzekering. Voor de ouderen is het ook mogelijk om aan huis behandeld te worden. Dus hebt u nog eigen tanden maar bent u niet meer mobiel, bel ons dan gerust om de mogelijkheden te bespreken.

In de week van de Mondhygiënist - 14 tot 20 maart 2017- kunt u kennis maken met wat we voor u zouden kunnen betekenen. U kunt bellen voor een gratis consult waarin we u op de hoogte stellen van uw mondgezondheid.

Doe het nu.. Ons telefoonnummer is 013 - 535 65 29

De mondhygiënist en het consultatiebureau en meer over het onderzoek waar wij aan gaan deelnemen.

« terug naar overzicht
: mhptilburg
: 13 maart 2017