per 1 sept. j.l. Samenwerkingsverband aangegaan met GAEV Dental

Beste lezers,

Mondhygiëne Praktijk Tilburg is al 27.5 jaar gevestigd in Tilburg. Sinds het allereerste moment is er gestreefd naar kwalitatief hoogwaardige mondhygiëne en een patiëntgericht beleid. Ondanks dat ik voornemens ben nog vele jaren werkzaam te blijven in de praktijk, ben ik opzoek gegaan naar een partner die dezelfde waarden nastreeft en het belang van preventieve mondzorg net zo hoog in het vaandel heeft staan.

Dit heeft erin geresulteerd dat Mondhygiëne Praktijk Tilburg per 1 september 2020 onderdeel uit maakt van GAEV Dental, een samenwerkingsverband van meerdere mondzorgpraktijken verdeeld over Nederland. Binnen deze groep staat de mens om de mond centraal en ligt de focus op de preventieve tandheelkunde.
Binnen deze samenwerking wordt kennis gedeeld, worden nieuwe innovaties ingevoerd en bieden we een breed scala aan specialistische behandelingen aan.

Wat betekent dit voor u?
Voor u als client verandert er verder niets, u kunt nog steeds rekenen op de vertrouwde gezichten, de persoonlijke benadering en professionele behandeling zoals u dat van ons gewend bent.

Formeel betekent dit alleen dat het beheer van uw dossier wordt overgenomen door de nieuwe samenwerkingsgroep. Indien u hierover vragen heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met onze praktijk via telefoon nummer
013 535 6529 of uw vragen stellen bij u volgende afspraak.

Met vertrouwen kijk ik uit naar de toekomst in deze nieuwe samenstelling.

Met vriendelijke groet,

Namens Mondhygiënepraktijk Tilburg,
Bertine van Roy

*GAEV: Gastvrijheid- Aandacht- Eerlijkheid- Vertrouwen

« terug naar overzicht
: 16 oktober 2020